dinsdag 24 april 2007

Collega's


Om jullie een idee te geven van mijn werkplek en met name de collega's heb ik een aantal foto's geplaatst in de map stagefoto's. http://picasaweb.google.nl/maaike03 . Op deze foto zie je mij met Julien, een van de chefs van de redactie binnenland. De foto's zijn afkomstig van Pieter (liep voor mij stage bij dwt).

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Maaike,

Vanmiddag de foto s bij oma gezien.
het zijn mooie foto s. Nu hebben we ook een idee hoe het er bij de krant uitziet.

Heel veel goetjes Oma en Ria

Maaike zei

En ziet het er ook uit zoals jullie hadden verwacht?

Anoniem zei

Heyhey! Ik heb nog geen post meer gehad in drie weken :(. En ik weet dat er in die tijd veel gestuurd is. Leuk dat er iets van ene Suzanne en Maaike komt!! Ik wacht in spanning af. En het is inderdaad nog maar een maand werken. En dan heb ik eindelijk even vakantie. Als ik meer tijd had gehad was ik zeker weten bij jullie langsgekomen. Maarja dat papiertje moeten we ook nog ophalen :)

Anoniem zei

Hi Maaike,

Leuke foto's.
Mag je je perskaart als aandenken houden?
Begin je al een Surinaams accent te krijgen? Volgens mij heb je in het surinaams ook hele mooie woorden net zoals het vlaams.
Hoe staat het met de regentijd? Nog niet weggespoeld?

Groetjes, Amanda

Anoniem zei

Jaja woorden als Spanga!! Hahaha maar als een jongen dat zegt, mag je hem slaan heb ik gehoord ;).

Anoniem zei

en wat betekent dat dan?

Anoniem zei

Danki danki voor het kaartje!! Ik had hem gisteren na een lange overzeese reis eindelijk in de bus :D. Dussss tourgidsen... Jaja hihi.

Even gecensureerd en vrij vertaald is dat zo ongeveer 'lekker geil wijf met mooie vormen' Tsja... Er is me op het hart gedrukt alleen te slaan als het pesterig wordt gezegd. Soms bedoelen ze het lief (en zeggen ze het grof).

erectile zei

Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!