dinsdag 10 april 2007

Foto's Aukalaan 2


Eindelijk is het me gelukt om ze te plaatsen, de foto´s van het huisje. De vorige keer had ik telkens de pech dat ik op een pc zat waar geen usb-poort in zat of waar andere problemen mee waren. Maar nu dan toch. In de fotomap kunnen jullie precies zien hoe we wonen. Op verzoek van Jorrit heb ik extra veel foto´s gemaakt. Dus mocht je die wc-bril niet zo interessant vinden, dan klik je maar snel verder ;-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Maaike,

Wat leuk om foto's van jullie onderkomen te zien. Je vraagt je bijna af met hoeveel personen jullie daar wonen. Trouwens een leuk wasrek hebben jullie. Ik neem aan dat er een wasmachine staat, of was je met de hand?

Groetjes Ria

Anoniem zei

Hallo Maaike,

We blijven nieuwsgierig...jullie onderkomen! Geweldig! Ook de foto's van de krant blijven ons boeien. Blijf genieten, dag in dag uit...wij doen het ook op afstand van al die wetenswaardigheden die je op een aantrekkelijke manier aan ons laat zien!

Groeten Henriette en de rest.

Anoniem zei

Een glasbak. Zooo zeg de Surinamers denken beter over het milieu na dan Antillianen haha. Het voelt erg tegennatuurlijk om alle afval in een plastic zak aan de straatkant te zetten :S. Mooi huisje! En ik een zonnetje, dat betekent dat de regen onderhand voorbij is, of begint het regenseizoen nu net? liefs

Anoniem zei

Hi Maaike,

Ziet er goed uit jullie onderkomen.
Ik had iets heel armoedigs verwacht. Mooie tuin en exotische bomen.
Ook fruitbomen?
Ik heb gisteren weer je verhalen van de laatste dagen kunnen lezen.
Benieuwd hoe zich dat ontwikkelt bij de krant.
Een ding: je leert hier wel heel veel van.
Succes.
Groetjes, Amanda